“Milyen anyagú lépcsőt választhatok?” – az egyik legtöbbet elhangzott kérdésre válaszolunk.

Amikor az álomotthon tervezésének izgalma végre valósággá válik, számos döntés vár ránk, amelyek közül egyik sem elhanyagolható. Az egyik ilyen választás – többszintes házak esetén – a lépcső, amely nem csupán az emeletek közötti közlekedést biztosítja, hanem otthonunk egyik meghatározó design elemévé is válik. A lépcső anyaga tekintetében cégünknél több lehetőség közül lehet választani, és gyakran felmerül a kérdés: Melyik lesz az a megoldás, amely tökéletesen illeszkedik otthonunk stílusához, miközben maximálisan tartós marad? Ebben a cikkben átfogó útmutatást nyújtunk a különböző anyagainkról, segítve Téged abban, hogy magabiztos döntést hozhass.

Fafurnér: A természetes szépség és melegség

A fafurnérrel borított lépcsők a fa természetes szépségét és melegségét hozzák el otthonodba, miközben lehetőséget biztosítanak a tömörfa jellegzetességeinek megőrzésére.

A lépcsőlapok bevonására kizárólag valódi, 2,5 mm vastag fafurnért használunk. A választott fafaj bármilyen Európában honos fafaj lehet. A furnérozott lépcsőlap ugyanúgy kezelhető olajjal, páccal, lakkal, mint a tömörfa – ennek köszönhetően fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy a lépcsőlapok színe, felületi megmunkálása, az esetleges fa csomók előfordulása teljes egészében illeszkedjen a lakásban használt többi faanyagéhoz.


GetaCore: A modern lépcsőtervezés úttörője

A GetaCore egy különleges ásványi anyag kompozit, amely új dimenziókat nyit a lépcsőtervezés világában. Ez az anyag kiváló választás lehet azok számára, akik egy modern, időtálló megjelenésű lépcsőt szeretnének otthonukba.

A GetaCore széles színpalettája, amely több mint 55 különböző árnyalatot kínál, lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját otthonához illő tökéletes színt. A homogén színektől kezdve a kőhatású bevonatokig terjedő választék biztosítja, hogy a GetaCore lépcsők minden belsőépítészeti stílushoz illeszkedjenek, legyen szó minimalista, modern vagy akár klasszikus enteriőrről.

Az anyag egyik legnagyobb előnye, hogy illesztékmentesen vonja be a lépcsőlapokat, így egy sima, egységes felületet hozva létre. A GetaCore felülete könnyen tisztítható, ellenáll a mindennapi használat során keletkező kopásoknak és karcolásoknak, így hosszú távon is megőrzi szépségét.

Látszóbeton: Nyers, időtálló elegancia

A látszóbeton egy speciális felületkezelési technikával készült beton, amely egy ellenálló, lakkra hasonlító bevonó réteget kap, ami nemcsak megvédi a felületet, hanem fokozza annak ellenállóképességét is. Eredetileg ipari padlók készítésére használták, így rendkívül magas kopásállósággal rendelkezik.

A látszóbeton vagy más néven mikrocement felhasználása lehetővé teszi, hogy a lépcsők egy letisztult, egységes megjelenést kapjanak, miközben a beton természetes textúrája és színe is megmarad. Ez az anyag tökéletes választás azok számára, akik szeretnék otthonukban az ipari design nyers, mégis elegáns vonalait megjeleníteni.

Hogyan segítünk megtalálni a tökéletes megoldást?

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a lépcsőtervezés és -kivitelezés terén. Tudjuk, hogy az építkezés előtt állók számára a legnagyobb kihívást gyakran a bizonytalanság és a döntések súlya jelenti. Célunk, hogy ezt a folyamatot átláthatóvá és érthetővé tegyük. Személyre szabott tanácsadással, a legmodernebb tervezési technikákkal és a piac legjobb anyagaival dolgozunk, hogy otthonod lépcsője ne csak funkcionális, hanem igazi design elem is legyen.

Ha szeretnél egy igazán egyedi design lépcsőt otthonodba, kérj ingyenes árajánlatot és segítünk megvalósítani az elképzeléseidet.