Minőségi design lépcsők gördülékenyen, avagy: hogyan is készül el egy design lépcső?

Szeretnél egy egyedi betéri lépcsőt otthonodba, de aggódsz, hogy a tervezési és kivitelezési folyamat bonyolult és stresszes lesz? Csapatunk itt van, hogy megmutassa: a minőségi, egyedi lépcsők létrehozása lehet egyszerű és élvezetes is. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan tesszük a lépcsőtervezést és kivitelezést gondtalan élménnyé, ahol az egyszerű munkafolyamat és az ügyfél elégedettség a fő szempont.

Minden egy kézben

Amikor a minőségi design lépcsők tervezéséről és kivitelezéséről van szó, a Solymos-Design teljes körű szolgáltatást nyújt. Mi magunk kezeljük a projekt minden szakaszát, a kezdeti tervezéstől egészen az összeszerelésig. Ez azt jelenti, hogy neked, nem kell külön-külön szakembereket megbíznod minden egyes lépéssel.

Miért jelent ez előnyt számodra? Elsősorban időt és pénzt takaríthatsz meg. Nem kell különböző szakemberek után nézned, nincs szükség külön tervezőre, kivitelezőre vagy anyagbeszerzőre; csapatunk minden ezzel kapcsolatos feladatot átvállal. Ez a centralizált megközelítés nemcsak, hogy költséghatékonyabb, de csökkenti a kommunikációs hibák és a munka közbeni fennakadások esélyét is. Így elkerülheted, hogy egy félkész lépcsővel hosszú-hosszú időkön keresztül kelljen szembesülnöd. 

Hogyan is néz ki pontosan egy lépcső elkészítése?

A manapság legnépszerűbb lépcsőtípus, a lebegő lépcső elkészítésének lépéseit szeretnénk bemutatni, hogy láthasd, mennyire gördülékeny is lehet ez a folyamat:

1. lépés: Az alapadatok felmérése

Miután leendő otthonodban a beton födém és a téglafal elkészült, csapatunk elvégzi az alapadatok precíz felmérését. Ez a lépés kulcsfontosságú, mert ez alapján kerülnek kijelölésre a lépcső későbbi rögzítési pontjai. A felmérést követően, a 3.-4. héten, amikor még csak a beton van kész, a pofalemezt a téglafalra, az alaplemezt pedig a beton födém élére szereljük.

2. lépés: Vakolat eltávolítása és az ellenőrző adatok felvétele

A következő lépésben a pofalemezről eltávolítjuk a belső vakolatot azon a helyen, ahová a konzolok kerülnek. Ezután felvesszük az ellenőrző adatokat, ami biztosítja, hogy a konzolok pontosan és biztonságosan rögzíthetők legyenek. A konzolok elhelyezése döntő a lépcső stabilitása szempontjából, ezért ezt a munkafázist különös precizitással végezzük.

3. lépés: Végső összeszerelés

Az építkezés utolsó fázisában, közvetlenül a parkettázás előtt történik meg a lépcső készre szerelése. Ebben a szakaszban minden elemet a helyére illesztünk, és véglegesítjük a lépcső szerkezetét. Amennyiben az üvegkorlát is része a lépcsőnek, és az a parkettára van ültetve, a parkettázás befejezése után kerül sor a korlát telepítésére. 

Egyszerű, kényelmes, stresszmentes

Ahogy láthatod nálunk a minőségi, egyedi lépcsők tervezése és kivitelezése nemcsak, hogy magas szakmai színvonalat képvisel, de ügyfeleink számára is kényelmes és gondtalan folyamatot biztosít. Törekvésünk, hogy minden projekt simán és zökkenőmentesen valósuljon meg, így te csak élvezheted az új lépcsőd szépségét és funkcionalitását anélkül, hogy a tervezési és kivitelezési folyamat bonyolultságával kellett volna foglalkoznod.

Hol vállalunk megbízásokat?

Sopron 200 km-es vonzáskörzetében, Ausztriában Graz környékén, valamint Magyarországon Budapestig vállalunk megbízásokat. Büszkék vagyunk arra, hogy magas minőségű szolgáltatásunkat ilyen széles területen kínálhatjuk, biztosítva, hogy ahol csak élsz ezen a régióban, a minőségi egyedi design lépcsők elérhetőek számodra.

Amennyiben szeretnél többet megtudni, keress minket bizalommal!

Csak küldd el nekünk az építészeti terveidet, és mi elkészítjük a lépcsődre vonatkozó ajánlatunkat, teljesen szabott igényeidre és az otthonod specifikációira.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy otthonod egy lélegzetelállító, egyedi tervezésű lépcsővel bővüljön. Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és tedd a következő lépést álmaid otthona felé!

Kérj ingyenes ajánlatot itt!