Rólunk

A Solymos-Design egyedi lépcsők tervezésére és beépítésére specializálódott cég.

A modern lépcsőkben többféle anyag, (fa, fém, üveg) van jelen, ebből adódóan a cég több partnerrel dolgozik együtt. A gyártási és beépítési folyamatokat egy precíz terv fogja össze.

Partnercégei: a fa elemek gyártásában a Pókecz lépcső, a lakatosipari termékekben az Alfém Kft. A helyszíni beépítésről a Solymos-Design szerelőcsapata gondoskodik, amelynek tagjai: Koczán Csaba és Kozák Richárd.

Az alapító, Solymos Gábor tervezi a lépcsőket, tartja a kapcsolatot a megrendelőkkel és koordinálja a beépítést.

A lépcsők alapötleteiben és technikai megoldásaiban oroszlánrésze volt Perényi Péternek, aki egészen nyugdíjba vonulásáig oszlopos tagja volt a csapatnak. A cég megjelenik magyarországi és ausztriai vásárokon is.

Az alapító Solymos Gábor „a lépcső gyártás szakértője”. Harminc éve dolgozik ezen a szakterületen. Miután elvégezte az asztalos és az okleveles faipari mérnök képzést, egy magyarországi és egy ausztriai lépcsőgyártó cégnél dolgozott. Ezek után alapította meg, 2010-ben, saját vállalkozását a Solymos-Design Kft.-t.

Nincsenek rejtett költségek

Az árajánlatunk mindent tartalmaz, így szerződéskötést követően nem kell aggódnod a rohamosan növekvő alapanyag árak miatt.

Tapasztalat és szakértelem

Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk a lépcsőkivitelezés területén

Kiváló minőségű anyagok

Kizárólag kifogástalan minőségű alapanyagokkal dolgozunk a prémium életérzés eléréséért és az időtállóságért.

Visszajelzések ügyfeleinktől

Annamária Katona
Annamária Katona
2023-05-29
Az építkezésünk során Gábortól kaptuk a legprofibb munkát & az üvegkorláttal ellátott lebegő lépcső a házunk ékköve lett :) Ezúton is köszönjük, Annamari & Laci
Marcel Toth
Marcel Toth
2023-04-25
Gabor und sein Team sind die Besten, unsere Stiege wurde genau so umgesetzt wie wir uns das gewünscht haben, sehr zuverlässig und zu einem super Preis-Leistungsverhältnis!!
Christoph Triska
Christoph Triska
2023-04-14
Treppe wurde exakt nach unseren Vorstellungen geplant, gebaut und montiert. Äußerst zufrieden mit dem ganzen Prozess! :-D
Andrea Fischer
Andrea Fischer
2023-04-13
Precíz munka, csodálatos eredménnyel! Házunk dísze lett! Köszönjük Gábornak és csapatának!
Timea Szokolanyi
Timea Szokolanyi
2022-11-28
Nagyon profi tervezés, valamint korrekt, kiváló kivitelezés. Csak ajánlani tudom!
Tamara Lentsch
Tamara Lentsch
2021-11-19
Mit dem Kauf unserer Kagramtreppe inklusive Handlauf und Glasgeländer sind wir mehr als nur zufrieden. Herr G. Solymos hat uns stets informativ betreut, Preisleistungsverhältnis stimmt. Seine Mitarbeiter und er selbst haben stets gut durchdacht und ruhig gearbeitet auf der Baustelle. Das tat sehr gut inmitten des ganzen Chaos rundherum. Klare Weiterempfehlung unsererseits! Gerne kann unsere Treppe auf Instagram unter "hausnummerzweieins" besichtigt werden. Für Fragen stehe ich offen. Lg.
Alexander Steininger
Alexander Steininger
2021-06-08
Tolle Stiegen

Ajánlatkérés

Készen állsz álmaid lépcsőjére?

TÖLTSD KI KÉRLEK A KÖVETKEZŐ MEZŐKET, ÉS MI ELKÜLDJÜK AZ ÁRAJÁNLATOT A KIVÁLASZTOTT LÉPCSŐRE.