Találkozzunk az OTTHONDesign Szakkiállításon – avagy miért érdemes ellátogatni kiállításokra, ahol ott vagyunk?

Hamarosan elérkezik az ideje az év egyik legizgalmasabb eseményének az építészet és belsőépítészet szerelmesei számára: megrendezésre kerül az OTTHONDesign Otthonteremtési Szakkiállítás. Idén április 10-14. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont ennek a különleges rendezvénynek. Csapatunk is részt vesz kiállítóként, pontosan a G pavilon 305F standjánál várunk mindenkit, aki szeretné közelebbről megismerni a beltéri design lépcsők világát.

Ez az esemény tökéletes alkalom arra, hogy személyesen találkozzunk, és beszélgessünk arról, hogyan tehetjük otthonodat még különlegesebbé és stílusosabbá különleges lépcsőinkkel.
Az OTTHONDesign Szakkiállításon amellett, hogy a legújabb trendekkel ismerkedhetsz meg, személyre szabott tanácsadást kaphatsz otthonod minden egyes szegletéhez. A Solymos Design standjánál a következőkre is lesz lehetőséged:

Személyes tanácsadás: Egyedi lépcsőtervezési elképzeléseid megvalósításához személyre szabott tanácsadást biztosítunk. Itt lehetőséged nyílik közvetlenül beszélni szakértőinkkel, akik készen állnak minden kérdésedre választ adni, legyen szó designról, anyagokról vagy a kivitelezés folyamatáról.

Minták megtekintése: A lépcsőanyagok széles választékából hozunk mintákat, így közvetlenül láthatod és érezheted azok minőségét és textúráját. Ez segít abban, hogy könnyebben elképzeld, hogyan is fog majd kinézni az elkészült lépcső otthonodban.

Inspiráció és új ötletek: Megosztjuk veled a legfrissebb trendeket, hogy inspirációt kaphass álmaid lépcsőjének megálmodásához. A kiállításon bemutatjuk a legújabb projektjeinket és különböző lépcsőtípusokat, amelyekkel otthonod tényleg olyan lehet, amilyennek elképzelted.

Betekintés a munkafolyamatokba: Bemutatjuk, hogyan dolgozik csapatunk a tervezéstől a kész összeszerelésig. Megismerheted a lépcsőkészítés minden lépését, ami bizalmat adhat azzal kapcsolatban, hogy álmaid lépcsőjének elkészítése nálunk jó kezekben lesz.

Igazán büszkék vagyunk arra, hogy a lépcsőtervezés és -kivitelezés terén magas színvonalat képviselünk. Minden projektünkkel azt a célt szolgáljuk, hogy ügyfeleink otthonát egyedülállóvá és stílusossá tegyük, miközben a funkcionalitást és a tartósságot is szem előtt tartjuk.

Látogass el az OTTHONDesign Szakkiállításon standunkhoz, ahol személyesen is megismerkedhetsz csapatunkkal, és betekintést nyerhetsz abba, hogyan valósítjuk meg az egyedi lépcsőterveket.

Várunk szeretettel április 10-14. között a HUNGEXPO-n, hogy megmutathassuk, milyen lehetőségeket rejt magában egy egyedileg tervezett, minőségi design lépcső. További információkért és inspirációért kövess minket a közösségi médiában, és ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot bármilyen kérdéssel.